Bosquerol. Home de Bosc

El concepte forestal va més enllà dels boscos. La paraula forestal, descriu un conjunt d'entorns rurals, on hi trobem diferents ambients o ecosistemes naturals. Boscos, prats, rius, matollars, pastures, erms, deveses, camps, riberes i molts d'altres, són els paratges que queden inclosos en aquesta definició, així com també ho són els ecotons, que són les zones de transició entre aquests diferents espais.Tot plegat, junt amb tota activitat que s'hi desenvolupa, són els dominis del Bosquerol...

11 de setembre. Hostalets de Balenyà.




De fa uns anys cap aqui, l'empresa TECO ( TECnologies ECOlògiques ) organitza l'11 de setembre una jornada de demostracions d'abatiment d'arbres, concurs de motoserristes i de figures de fusta fetes amb motoserra. Necessitaven un presentador, un 'Speaker', algú que animés la diada i que anés explicant fil per randa, al públic assistent, en que consistien les diferents proves que es feien amb motoserra.
Varen contactar amb El Bosquerol i aquest va fer arrivar un speaker que, micròfon en mà, es va dedicar a animar la jornada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada